Kauppakamarilehti tarttuu yritysten menestystä vauhdittaviin aiheisiin Helsingin seudulla. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä verkkolehti syventyy seudullisiin teemoihin ja taustoittaa ajankohtaisia ilmiöitä.

leivontateollisuus

Entsyymit tuotetaan elävistä mikrobeista, joita Roalin tehtaalla kasvatetaan noin 14 metrin korkuisissa ja tilavuudeltaan 150 kuutiometrin terässäiliöissä. Toimitusjohtaja Pekka Kekki-
Nurmijärveläinen Roal nousi entsyymeissä maailman kärkeen
Rajamäellä entsyymeitä valmistava Roal kuuluu alansa markkinajohtajiin maailmassa. Menestys viennissä...
Lue juttu ›
Entsyymit tuotetaan elävistä mikrobeista, joita Roalin tehtaalla kasvatetaan noin 14 metrin korkuisissa ja tilavuudeltaan 150 kuutiometrin terässäiliöissä. Toimitusjohtaja Pekka Kekki-
Nurmijärveläinen Roal nousi entsyymeissä maailman kärkeen
Rajamäellä entsyymeitä valmistava Roal kuuluu alansa markkinajohtajiin maailmassa. Menestys viennissä...
Lue juttu ›