Valovoimaista yritysnäkyvyyttä taidolla, tiedolla, kokemuksella

Junnu Neon Oy on asiakkaille loistava kumppani erilaisten valomainosten, opasteiden, ikkuna- ja autoteippausten sekä tekstiilipainatusten suunnitteluun, toteutukseen ja huoltamiseen.

Junnu Neonin omistaja, toimitusjohtaja Juhani ”Junnu” Holmström johtaa vuonna 1994 aloittamaansa yritystä kolmen sukupolven viisaudella.

– Vaari aloitti yritystoiminnan Helsingissä vuonna 1946, ja isä liittyi mukaan 1961, kunnes vuonna 1978 hän perusti toiminimen Porvooseen. Seuraavien vuosien aikana tein töitä isäni kanssa, ja 1985 hän pyysi minut yhtiökumppanikseen, kertaa Junnu lyhyesti yritystoiminnan merkkivuosista.

Lähtökohtaisesti Junnu Neon valmistaa jokaisen työn mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin.

– Työotteeltamme olemme huomattavan joustavia verrattuna muihin alalla toimiviin yrityksiin, joten tarvittaessa meiltä sujuvat kiireelliset työt asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Korkeasta asiakasuskollisuudesta kertoo se, että kymmenkunta auton maahantuontimerkkiä on vuosien mittaisten asiakassuhteiden myötä osoittanut luottamusta yritystämme kohtaan.

Suunnittelusta asennukseen ja huoltoon

Junnu Neonin tyytyväiset asiakkaat saavat huippulaadukkaat valomainokset käyttöönsä hyvin suunniteltujen työvaiheiden kautta.

– Suunnittelun aloitan käymällä valokuvaamassa kohteen ja ottamassa mitat. Varsinaisia toteutusehdotuksia voi olla muutama, mutta esimerkiksi autoliikkeiden käytössä on graafinen ohjeistus, jonka mukaan edetään, luonnehtii Junnu Holmström.

Valmistuksessa Junnu Neon käyttää osittain myös alihankintaa, mutta materiaalien valmistuessa on aika lähteä asentamaan.

– Pääsääntöisesti sovimme asennusajan etukäteen asiakkaan kanssa vuorovaikutteisesti. Valomainosten huoltoon yritysten sitä vastoin kannattaisi keskittyä paremmin, sillä esimerkiksi rikkinäinen nimikyltti ei anna yrityksestä hyvää kuvaa.

Tieto Junnu Neonin hyvästä asiakaspalvelusta siirtyy kokemusten kautta asiakkaalta seuraavalle.

– Viimeistelemme jokaisen työn aivan viimeiseen piirtoon asti. Teemme suunnitelmat asiakkaan tarpeiden ja ammatillisen kokemuksemme ja näkemyksemme välisen vuorovaikutuksen mukaan. Aikatauluista on mahdollisuus neuvotella, mutta koska työssämme on kyse käsityöstä, tarvitaan töiden huolelliseen viimeistelyyn oma aikansa, pohtii Holmström.

Edullisuutta ja lisämyyntiä

Junnu Neonin kattavat palvelut ulottuvat mainonnan ja markkinoinnin suunnittelusta täydellisiin julkisivunäkyvyystoimituksiin saakka.

– Toisinaan asiakkaan näkyvyyttä suunnitellaan suhteessa mainontaan ja markkinointiin, ja näkyvyyden ensiarvoinen tärkeys pitää oivaltaa. Työn aloituskulujen jälkeen voi pienellä lisäsijoituksella materiaaleihin saada pienestä mainoksesta huomattavasti suuremman, neuvoo Junnu Holmström.

Junnu Neonin asiakkaille ulkomainosten laadukas suunnittelu, toteutus ja huoltaminen merkitsevät lisämyyntiä.

– Asiakkaiden korkeisiin vaatimuksiin vastaamme näkyvyyden edellyttämällä laadukkuudella. Katukuvassa näen kaiken aikaa erilaisia mainoksia, ja nähdessäni huonokuntoisen mainoksen voin ensin tarjota asiakkaalle huoltoa tai tehdä tarjouksen uudesta mainoksesta, sanailee Junnu.

Parhaiten yhteistyön aloittaminen Junnu Neonin kanssa käynnistyy sopimalla tapaaminen puhelimitse.

– Käymme läpi asiakkaan aiheet, ja yhteiset työt voivat käynnistyä logon piirtämisen kautta. Pystyn oman näkemykseni kautta oivaltamaan sen, mikä voisi toimia asiakaan mainoksena. Eräänä nousevana tuotteena voisivat maassamme Ruotsin tapaan toimia auringonsuojakalvot, sillä yrityksensä aurinkopuolelta suojaava yritys säästää esimerkiksi ilmastointikustannuksissa, kertoo Junnu Holmström rahanarvoisen suosituksen.

YHTEYSTIEDOT

Valovoimaista yritysnäkyvyyttä taidolla, tiedolla, kokemuksella 2

 

Juhani ¨Junnu¨ Holmström
0400 611 616
junnu@junnuneon.fi

www.junnuneon.fi

 

 

Lue myös:
Edellinen artikkeli Miten muuttaisit pk-yrityksen määritelmää? Seuraava artikkeli Tekstiviestihuijaukset ovat yleistyneet merkittävästi