Helena Ruotsalainen, Mikko Suhonen, kyberturvallisuus, Receptum, F-Secure, Yritykset

Yhteys ei katkea tiukassakaan paikassa

Kun kyse on tietoturvasta, asiakkaan ja palveluntarjoajan on voitava luottaa toisiinsa täydellisesti. Kumppanuuden todellinen arvo punnitaan tiukan paikan tullessa.
Meeri Utti
FacebookTwitterLinkedIn

Helena Ruotsalainen

Tietoturvavastaava
Receptum Oy

Mikä oli painavin syy aloittaa yhteistyö?

Toimitamme asiakkaillemme koko heidän liiketoiminnan kattavan järjestelmän, joten haluamme myös helpottaa heidän arkeaan tarjoamalla tietoturvaa heille Helena Ruotsalainen, Receptum,palveluna. F-Securella on tähän tietoturvapalvelun tarjoamiseen yksinkertaisesti paras tuote. Sen lisäksi meille on ollut erittäin tärkeää toimiva yhteistyö sekä yrityksen kotimaisuus.

Mitä hyötyä kumppanuudesta on teille?

Vaadimme itseltämme ja myös yhteistyökumppaneiltamme paljon. Hyvä kumppanuussuhde hyödyttääkin molempia osapuolia ja näin koen Receptumin ja F-Securen välisen yhteistyön tekevän. Kumppanuuden todellinen arvo punnitaan silloin, kun tulee se tiukka paikka. Näissä tilanteissa meitä ei ole koskaan jätetty yksin.

Mitä olette oppineet yhteistyön myötä?

Hyvä kumppanuus syntyy toimivista henkilösuhteista ja hyvästä palvelusta, puolin ja toisin. Välillä on pitänyt myös uskaltaa hypätä itselle tuntemattomaan ja luottaa kumppanin ammattitaitoon ja näkemykseen tulevaisuuden haasteista.

Kenelle suosittelisit kumppania?

Voin suositella F-Securea kaikille, ja näin teenkin, niin työ- kuin yksityiselämässäkin.

 

Mikko Suhonen

Channel Sales Manager
F-Secure Oyj

Mikä oli painavin syy aloittaa yhteistyö?Mikko Suhonen, kyberturvallisuus, F-Secure,

Uskon että Receptum valitsi aikoinaan F-Securen siksi, että tuotteemme oli tietoturvapalveluiden tuottamiseen jo silloin markkinoiden paras. Se mahdollistaa kumppaneillemme tietoturvan toimittamisen palveluna kaiken kokoisille yrityksille, tehokkaasti ja laadukkaasti.

Mitä hyötyä kumppanuudesta on teille?

Olemme saaneet valtavasti uusia asiakkaita Receptumin ansiosta – yli puolet Suomen apteekkien tietokoneista suojataan nykyisin F-Securen tuotteella. Receptum suhtautuu tietoturvaan vakavasti ja asiantuntevasti hyödyntäen ratkaisujemme ominaisuudet tehokkaasti tietoturvapalvelussaan. Tyytyväinen asiakas on parasta mahdollista mainontaa. Receptum antaa meille paljon tuotteisiin liittyvää palautetta, joskus tiukkaakin. Saamamme palaute ohjaa tuotekehitystämme vahvasti.

Mitä olette oppineet yhteistyön myötä?

Aito kumppanuus on suunnitelmallista ja jatkuvaa yhteistyötä, jossa tavoitellaan liiketoimintahyötyjä molemmille osapuolille. Hyvistä henkilösuhteista on siinä aina hyötyä, joissain tilanteissa ne ovat jopa edellytys.

Kenelle suosittelisit kumppania?

Käsi sydämellä suosittelen Receptumia kaikille apteekeille, erikoistavarakaupoille ja hammaslääkäriasemille.

Receptum Oy

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Toimialakohtaiset ohjelmistot ja it-ratkaisut. MAXX-järjestelmä apteekeille ja kaupoille sekä Helmi-järjestelmä Hammaslääkäriasemille.
PERUSTETTU 2000
HENKILÖSTÖÄ  60
LIIKEVAIHTO noin 10 milj. euroa

www.receptum.fi

F-Secure Oyj

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Kyber- ja tietoturvaohjelmistot ja palvelut
PERUSTETTU 1988
HENKILÖSTÖÄ noin 923 (2015)
LIIKEVAIHTO noin 148 milj. euroa (2015)

www.f-secure.fi