kauppakamariverkko.fi, ilmoitus kauppakamarilehti.fi-verkkolehdessä Vuosikirja 2019 Ajankohtaista, Yritykset

Vuosikirja 2019 tavoittaa tärkeimmät päättäjät

Riitta Salmi
FacebookTwitterLinkedIn

Vuosikirja on hyödyllinen tietopaketti ja kätevä hakemisto, joka sisältää muun muassa elinkeinoelämään koskettavia ajankohtaisia artikkeleita, tietoa kauppakamarin edistämistä hankkeista ja toiminnan vaikuttavuudesta. Kirjassa ovat listattuna kaikki Helsingin seudun kauppakamarin lähes 7000 jäsenyritystä.

Vuosikirja tavoittaa Helsingin seudun tärkeimmät noin 9000 yrityksen ja yhteisön päättäjät ja vaikuttajat. Valtaosa lukijoista kuuluu johtoon tai ylempiin toimihenkilöihin. Vuosikirja postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin huhtikuussa 2019.

Perinteisen, painetun Vuosikirjan rinnalla toimii verkkopalvelu www.kauppakamariverkko.fi, jossa jäsenyritystemme perustiedot ovat ajantasaisesti näkyvissä.

Ilmoitus Vuosikirjassa 2019

Ilmoitus Vuosikirja 2019 toimialahakemistossa (Mediakortti Vuosikirja 2019) tuo yrityksellesi näkyvyyttä sekä painetussa kirjassa että Kauppakamariverkko.fi-palvelussa.

Ilmoitus Kauppakamarilehti.fi-verkkolehdessä

Kattavimman näkyvyyden varmistat neliväri-ilmoituksella tai ammattilaisen toimittamalla advertoriaalilla, joka julkaistaan painetun kirjan lisäksi tässä verkkolehdessä Kauppakamarilehti.fi.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

P2P Media Oy:n myyntihenkilöstöä.

Yrityksiin ovat yhteydessä Pekka Kujansivu (kuvassa takana), Mikko Mattila ja Pekko Mörö. Heidän lisäkseen ilmoituksia myyvät Tomi Silén ja Jari Hemmilä.

Ilmoitusten myynnistä vastaava P2P Media Oy ottaa yhteyttä puhelimitse syksyn aikana.

P2P Media Oy:n myyntihenkilöstöä on ollut mukana tekemässä vuosikirjaa koko sen historian ajan.

Tutustu mediakorttiin ja jätä halutessasi yhteystietosi.