Rakettilähtö kasvuun - vieläkin huimaa
Henkilö, Yritykset

Rakettilähtö kasvuun – vieläkin huimaa

Yrityksissä kaikkea ei tarvitse miettiä yksin, vaan maksutonta apua ja neuvontaa on saatavilla. Yritysvantaan neuvot singautti urheiluteknologiayhtiö Angular Velocityn kasvu-uralle kannustamalla mukaan KasvuOpeniin.
Meeri Utti
FacebookTwitterLinkedIn

 

Marketta Korhonen
toimitusjohtaja
YRITYSVANTAA, Vantaan Uusyrityskeskus ry

 

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?

Kristian tuli luokseni yritysneuvontaan helmikuussa ensimmäistä kertaa hakemaan apua uuden yrityksensä perustamiseen. Innostuin heti hänen uudenlaisesta innovatiisesta liikeideastaan ja siitä kaikki lähti. Hän innostui myös lähtemään mukaan KasvuOpeniin, jossa myös YritysVantaa oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Asiakassuhteemme on ollut erittäin antoisaa. Toisaalta oli myös haastavaa antaa hänelle kaikki tarvittava apu ja löytää oikeat verkostot, joita hän alkuvaiheessa kipeästi tarvitsi, varsinkin kun hänen aikataulunsa oli erittäin tiukka.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Uudet asiakkaat ja yrittäjät antavat aina myös yritysneuvojalle paljon. Kristianin kohdalla voin vain todeta, että hänellä oli kaikki menestyvät yrittäjän ”ainekset” valmiina eli innovatiivinen idea, oikea yrittäjäpersoona ja rohkeus yrittämiseen.

KENELLE SUOSITTELISIT YRITYSNEUVONTAA?

Kaikille niille, joilla on mielessään yritysidea ja jotka tarvitsevat apua yritystoiminnan aloittamiseen tai liiketoimintansa kehittämiseen.
Kaikkea ei tarvitse miettiä yksin, vaan maksutonta apua ja neuvontaa on saatavilla!

 

 

 

Kristian Törnqvist
CEO
Angular Velocity Oy

 

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?

Olimme perustamassa yritystä, mutta osakkaiden kesken ei oikein löytynyt tietotaitoa navigoida nykypäivän byrokratian läpi. Parilla meillä on yrittäjätaustaa, mutta 10 vuoden takaa tai enemmän. Asiat hieman muuttuvat siinä ajassa.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Saamme ohjausta, opastusta ja opetusta aina kun sitä tarvitaan, Marketan ovi on aina auki. Marketta myös ohjasi meidät suoraan KasvuOpeniin mukaan ja hän oli siinä aivan oikeassa. Mahtava kokemus ja saatiin yrityksellemme sellainen rakettilähtö, että vieläkin huimaa.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Marketta painotti useampaan otteeseen, että huolien tai hankaluuksien kanssa ei tarvitse olla yksin. Suomessa elää edelleen aika voimakkaana ajatus ”Itse pitää pärjätä”, vaikka parempi olisi jutella asiantuntijan kanssa jolla on sopiva kontaktiverkosto ja jonka avulla oikea henkilö löytyy. Olemme Marketan avulla ja KasvuOpenin kautta löytäneet todella upeita yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme varmasti vuosikausia töitä.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Ihan kaikille riippumatta, siitä onko kyseessä vasta ajatusasteella oleva yritys tai jo monta vuotta toiminut konkari. Aina voi oppia jotain uutta ja sehän tässä se mielenkiintoinen asia onkin. YritysVantaan Marketta Korhonen on rautainen ammattilainen ja luotamme häneen nyt ja tulevassa.

YRITYSVANTAA, Vantaan Uusyrityskeskus ry

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
yritysneuvontaa yrityksen perustajille ja toimiville yrityksille

PERUSTETTU  1997

HENKILÖSTÖÄ  5

www.yritysvantaa.fi

Angular Velocity Oy

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT

Urheiluteknologia, SPECTO Bowling(tm)

PERUSTETTU  2016

HENKILÖSTÖÄ  1 + 4 osakasta

LIIKEVAIHTO  arvio 500 000 eur –  1 Meur

www.angularvelocity.fi