Aro Systems Oy, Amiedu Yritykset

Pitkäjänteinen ja aktiivinen yhteistyö luo lisäarvoa

Yhteiset arvot, kehittämisen nälkä, halu sitoutua ja kokonaisratkaisuja painottava strategiat ovat syventäneet Amiedun ja Aro Systems Oy:n yli kymmenen vuotta sitten alkanutta yhteistyötä.
Meeri Utti
FacebookTwitterLinkedIn

Jarmo TöyräsARO SYSTEMS OY

MISTÄ YHTEISTYÖ SAI ALKUNSA?

Amiedu tarjoaa Aro Systemsille yrityksen liiketoimintastrategiaa tukevia kokonaisratkaisuja, sillä yrityksellä on vahva halu kehittää toimintaansa. Keskitymme siihen, miten tehokkaasti strategia saadaan toiminnaksi ja miten uusi osaaminen välittyy yrityksen asiakaspalvelu- ja tuotannollisiin prosesseihin.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Yhteistyö merkitsee ennen kaikkia ennakoitavuutta. Saamme paljon toimialan tulevaisuustietoa, joka on raaka-aine kehittäessämme omaa osaamistamme ja palveluitamme.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Keskeinen oppi on se, että olemassaolomme oikeutus perustuu asiakkaillemme tuottamaamme lisäarvoon. Olemme ”katalyytti”, kun yritys haluaa kehittää toimintaansa tai hallita muutosta.

Aro Systems on vaativa, mutta samalla luotettava, aktiivinen, avoin ja innovatiivinen asiakas.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Kun yhteistyökumppanit voivat jakaa yhteisiä arvoja, yhteistyöllä ja sen syvenemisellä on luonteva perusta.

Aro Systems Oy
Jarmo Töyräs
Toimitusjohtaja

AMIEDUTimo Karkola

MISTÄ YHTEISTYÖ SAI ALKUNSA?

Halusimme kumppanin, joka pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua sekä tuntee yhtiömme ja liiketoimintamme. Totesimme nopeasti, että Amiedu on meille erinomainen kumppani, joka perehtyi heti alussa perin pohjin yritykseemme ja liiketoimintaamme.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON?

Amiedu on tuonut käyttöömme viimeisimmän tiedon ja erinomaisen osaamisensa niin substanssiosaamisemme kuin johtamisen kehittämiseen liittyen.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Pelkkä osallistuminen koulutuksiin ja niiden räätälöinti yrityksemme tarpeisiin ei riitä. Niin kouluttajan kuin koulutettavan on sitouduttava pitkäjänteisesti yhteisiin tavoitteisiin pitkäjänteisesti ja koulutuksen kehittämiseen. Tavoitteiden asetantaan ja onnistumisen arviointiin pitää panostaa, jotta osaamme tehdä oikeita johtopäätöksiä yhteistyön kehittämiseksi.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Yrityksille, jotka ovat valmiita panostamaan ja sitoutumaan henkilöstönsä koulutukseen ”pitkässä juoksussa” ja haluavat parantaa omaa kilpailukykyään.

Amiedu
Timo Karkola
Rehtori

ARO SYSTEMS OY

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Talotekniikka-alan palvelut: sähkö- ja LVI-urakointi ja huoltopalvelut, linjasaneeraukset
PERUSTETTU 1954
HENKILÖSTÖÄ 385
LIIKEVAIHTO 68,1 milj. €

www.arosystems.fi

AMIEDU

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Ammatillinen aikuiskoulutus ja työelämän kehittämispalvelut
PERUSTETTU 1974
HENKILÖSTÖÄ 329
LIIKEVAIHTO 34,1 milj. €

www.amiedu.fi