KoulutusOnline on ratkaisu oppimisen muutokseen, KoulutusOnline, oppimisen, oppi, koulutus, Ajankohtaista, Yritykset

KoulutusOnline on ratkaisu oppimisen muutokseen

LinkedIn toteutti äskettäin Workplace Learning Trends 2018 -kyselyn, jossa todettiin, että osaamisen kehittämisen haaste numero 1 yrityksissä on löytää työntekijöille aikaa opiskella.
Antti-Pekka Hulkko
FacebookTwitterLinkedIn

Samalla Workplace Learning Trends 2018 -kysely vahvisti, että keskittyminen asiaan kannattaa: 94 prosenttia työntekijöistä pysyisi pidempään työnantajansa palveluksessa, jos heidän kehittymiseensä panostettaisiin. Lisäksi  selvisi, että verkosta tietoa tottuneesti hakevat työntekijät haluavat, että tieto on tarjolla silloin kun sitä tarvitaan.

Osaamisen kehittämistä leimaa siis ristiriita: asioiden yhä nopeampi muutostahti synnyttää ammottavia osaamisaukkoja mutta samaan aikaan työelämän kova vauhti ja resurssiongelmat jättävät yhä vähemmän aikaa opiskeluun.

Haasteeseen voi vastata digitalisoimalla opiskelua.

Maaliskuussa avattu KoulutusOnline-palvelu on kehitetty vastaamaan työnantajien ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin sekä tuomaan kauppakamarin arvostetut koulutukset verkkoon laadukkaalla tavalla saataville.

KoulutusOnline on ratkaisu oppimisen muutokseen 1

KoulutusOnline tarjoaa useita etuja opiskelijalle:

Koulutusta missä ja milloin vain

KoulutusOnline toimii verkkoselaimessa ilman ohjelmien asennuksia. Työntekijä voi opiskella esimerkiksi tietokoneella toimistolla, bussissa kännykällä ja kuulokkeilla tai tabletilla kotisohvalla. Palvelu on aina käytettävissä.

Oppimista työn ohessa

Koulutusalan trendi on tällä hetkellä mikro-oppiminen. Opiskeluun löytyy usein helpommin hetki sieltä ja toinen täältä kuin kokonainen päivä ja matka-ajat. Opiskelut voi myös ajoittaa itselle otollisiin hetkiin, jolloin esimerkiksi vireystila on kohdallaan.

Henkilökohtaistettu oppiminen

Kaikkien ei kannata käydä samoja kursseja vaan jokainen yritys tai työntekijä valitsee, mitä osaamista tarvitsee. KoulutusOnlineen lisätään jatkuvasti uusia ajankohtaisia koulutuksia ja olemassa olevia sisältöjä päivitetään. Työnantaja voi myös muodostaa palveluun omia opiskelulistojaan.

Vaikuttavuutta tarkoista tilastoista

KoulutusOnline tarjoaa työnantajalle tarkat tiedot opiskelluista sisällöistä, käytetystä ajasta ja jopa henkilöstön osaamisesta tasotestien kautta, mikä auttaa työnantajaa ymmärtämään osaamistarpeita ja suuntaamaan koulutusta strategisesti.

Tilaa KoulutusOnline

oppi, KoulutusOnline, oppimisen, koulutus