Itä-Uusimaa, yrityspalkinto, ympäristö, Yritykset

Itä-Uudenmaan Yrityspalkinnon voitti CM Tools Oy

Yrityspalkinnon tämänvuotisella teemalla Verkostoitumisen ja verkottumisen vaikutus toiminnan kehittämiseen korostettiin, että verkostoitunut yritys pystyy yhteistyökumppaneidensa kanssa kehittymään, parantamaan kannattavuuttaan ja keskittymään ydinosaamiseensa.
Essi Lindqvist
Essi Lindqvist
FacebookTwitterLinkedIn

CM Tools Oy on keskisuuri palveluyritys.

– Tarjoamme valmistusteollisuudessa toimiville asiakkailleen tuotantoautomaatiota, työvälinevalmistusta, huolto ja elinkaaripalveluita, sekä koneistusta ja sopimusvalmistusta, kertoivat palkinnosta iloinneet toimitusjohtaja Juha Martikainen ja kehitysjohtaja Teijo Lundberg.

Yrityspalkinto-lautakunnan mukaan CM Tools on loistava esimerkki määrätietoisesta työstä ja sitä seuraavasta toiminnan kehittymisestä.

– Aktiivisen ulospäin suuntautuneen osallistumisen ja verkostoitumisen myötä CM Tools Oy:n on toiminta löytänyt kasvualustansa. Tuloksellinen ja kasvuhakuinen yritys tarvitsee hyvien työntekijöiden ja tuotteiden lisäksi toimintasuunnitelman, johon sitoudutaan. Toimintasuunnitelma tulee olla innovatiivinen ja ehkä myös rohkea, jotta tavoitteisiin päästään, perusteli Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön sekä Yrityspalkinto 2016 -palkintolautakunnan puheenjohtaja Risto Volanen.

Yrityspalkinnolla korostetaan ja vahvistetaan yritystoiminnan keskeistä asemaa ja merkitystä Itä-Uudenmaan kehittymisessä.