tarja jussila, toimitusjohtaja, arno karvinen, yritykset, yhteistyö, Yritykset

Hommat hoituu tähtitieteellisissä tilanteissa

Apu on lähellä, kun Hill + Knowltonilla tarvitaan toimivaa luuria. Ja kun kriisi iskee Mobile Spassa, kriisiviestinnän ammattilaiset rientävät apuun.
Essi Lindqvist
Meeri Utti
FacebookTwitterLinkedIn

Tarja JussilaTARJA JUSSILA, TOIMITUSJOHTAJA

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?

Firmamme tarvitsi ensimmäisen kännykän noin vuonna 1993, ja satuimme tietämään, että Arno voisi olla tässä avuksi. Varsin värikäs ja ylen joustava yhteistyömme on jatkunut tiiviisti tuosta ajankohdasta lähtien.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Viestintään keskittyvänä liikkeenjohdon konsulttiyhtiönä meillä ei ole varaa olla sekuntiakaan ilman toimivia luureja. Niinpä huoltotoimenpiteitä on tehty ja kännyköitä toimitettu Arnon ja kollegoidensa toimesta meille tähtitieteellisilläkin varoitusajoilla ja toisinaan mitä kummallisempiin paikkoihin.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Olemme käyttäneet Arnon yhtiötä esimerkkinä joissakin palvelumuotoiluun liittyvissä asiakastöissämme. Viimeiseen piirtoon viritetyssä asiakaspalvelussa on tärkeää, että jokaisella asiakaspalveluhenkilöllä on oikeus ja velvollisuus käyttää omia hoksottimiaan sekä tilanteesta riippuen myös edustamansa yhtiön rahaa hoitaakseen palvelutilanteen loistokkaasti maaliin. Arnon yhtiöissä tämä viisaus toteutuu erinomaisesti.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Mille tahansa yritykselle, joka kaipaa kännyköidensä osalta luotettavaa, ammattitaitoista ja tilannetajuista kumppania.

ARNO KARVINEN, TOIMITUSJOHTAJAHelsinki,

MIKÄ OLI PAINAVIN SYY ALOITTAA YHTEISTYÖ?

Hill + Knowltonilla oli tarve ensin yhdelle kännykälle. Nykyisin vastuullamme on hoitaa yhtiön Suomen toimintojen vajaan 40 viestinnän asiantuntijan kännykät, niiden nopeat huollot ja liittymäasiat.

MITÄ HYÖTYÄ KUMPPANUUDESTA ON TEILLE?

Arvostamme pitkiä asiakassuhteita, joista Hill + Knowlton käy mainiona esimerkkinä. Viestintäkonsulttien työssä on tärkeä elää ajassa, niinpä ”hillarilaisia” ei tarvitse erityisesti houkutella ottamaan käyttöön uudempia kännykkämalleja.

MITÄ OLETTE OPPINEET YHTEISTYÖN MYÖTÄ?

Olemme saaneet paljon vinkkejä omaan päivittäiseen viestintäämme. Lisäksi Tarja on auttanut meitä vuosien varrella yhtiömme liiketoiminnan kannalta kriittiisissä viestintätilanteissa.

KENELLE SUOSITTELISIT KUMPPANIA?

Hill + Knowlton on mainio kumppani mille tahansa yritykselle, joka ei ole vielä valjastanut viestintäänsä ja markkinointiansa täysillä liiketoimintansa menestystekijäksi.

HILL + KNOWLTON STRATEGIES

TOIMIALA, TUOTTEET, PALVELUT
Viestintään erikoistunut liikkeenjohdon konsulttiyhtiö, yritys- ja markkinointiviestintä, yritysjärjestelyt, yritysvastuu, muutos- ja kriisitilanteiden viestintä
PERUSTETTU Suomessa 1975
HENKILÖSTÖÄ 40
LIIKEVAIHTO 5,6 milj.
www.hkstrategies.fi