Menestys rakennetaan luottamushenkilöiden kanssa 2
Vaikuttaminen

Menestys rakennetaan luottamushenkilöiden kanssa

Kauppakamarin menestys perustuu yritysjäsenten aktiiviseen osallistumiseen. Kattava luottamushenkilöverkosto muodostaakin vaikuttamistyön ytimen ja mahdollistaa nopean reagoinnin yritystoiminnan pulmakysymyksiin.
Markku Lahtinen
Antti Aimo Koivisto, STT Lehtikuva
FacebookTwitterLinkedIn

Koulutus- ja työvoima-asiain valiokunnan puheenjohtajat Kirsi Mettälä (Skanska) ja Sirpa Huuskonen (Tokmanni) ovat vuosien varrella ajaneet eteenpäin monia elinkeinoelämän kannalta tärkeitä asioita kuten työkykyjohtaminen, monimuotoiset työyhteisöt, lainsäädännön uudistushankkeet, esimiestyön kehittäminen ja koulutuksen työelämävastaavuus.

Luottamushenkilöitä toimii 280 eri tehtävissä, jotka tarjoavat näköalapaikkoja ja erinomaiset vaikutuskanavat.

Luottamushenkilöt seuraavat kauppakamarin henkilöstön kanssa elinkeinoelämän uusia ilmiöitä, poimivat maailmalta hyviä käytänteitä ja tarvittaessa käynnistävät projekteja yritysten uusien tarpeiden täyttämiseksi.

Kauppakamarissa on yhdeksän valiokuntaa, joihin valtuuskunta vuosittain nimeää jäsenyritysten edustajia. Valiokunnat kokoontuvat yleensä neljä kertaa vuodessa aiheiden ollessa ajankohtaisia sekä pidemmän tähtäimen yritysten toimintaympäristöön ja kilpailukykyyn liittyviä teemoja.