International House Helsinki palvelee työnantajia ja alueelle saapuvia kansainvälisiä osaajia Kansainvälisyys, Neuvontapalvelut

Enterprise Europe Networkin kanavat kansainvälistymiseen

Enterprise Europe Network on kaikille pk-yrityksille avoimia ja maksuttomia kansainvälistymispalveluita tarjoava Euroopan komission alainen verkosto, joka toimii yli 60:ssa maassa. Suomessa verkostossa on mukana kauppakamarin lisäksi Finpro, ja Turku Science Park.
Kauppakamari

Enterprise Europe Network -logoNeuvonnan, tiedottamisen, innovaatioiden kaupallistamiseen liittyvän analysointipalvelun ja sisämarkkinaongelmista raportoimisen lisäksi autamme yrityksiä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kartoittamisessa ja tarjoamme verkostoitumismahdollisuuksia.

Kansainvälistymiseen liittyvät tapahtumat

Maksuttomissa aamukahviseminaareissamme ja muissa tapahtumissamme tarjoamme tietoa eri markkinoista ja aiheista tiiviissä paketissa.

Tapaamisia kansainvälisillä B2B-messuilla

Kansainvälisten messujen yhteydessä järjestetyissä yrityskontaktitapahtumissa on mahdollisuus tavata lyhyessä ajassa potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Tuhansia profiileja Yrityskontaktipörssissä

Yrityskontaktipörssistä voi etsiä kansainvälisiä teknologia-, liiketoiminta- ja tutkimusyhteistyökumppaneita. Yritysprofiileja voi selata profiilityypin, alkuperämaan, kohdemaan tai eri hakusanojen mukaan, ja tilata vahtipalvelun. Profiilit ovat nimettömiä ja yhteydenotto kiinnostavaan yritykseen tapahtuu verkostomme kautta, samoin kuin oman profiilin tekeminen.

Kauppakamarissa EEN-toiminnasta vastaa päällikkö Maija Kärkäs.

Lisätietoja EEN:n nettisivuilta.

Ota yhteyttä: een@helsinki.chamber.fi