Business Opportunities in Germany – Best Case: East Brandenburg Region” 13.12.2018 Helsingissä Kansainvälisyys, Yritykset

Saksan ulkomaankauppakamarien (AHK) kaupalliset palvelut avautuvat suomalaisyrityksille

Suomalaiset yritykset voivat hyödyntää Saksan ulkomaankauppakamarien (AHK) kaupallisia palveluita, jotka täydentävät julkisia Team Finland -palveluita ja yksityisiä palveluita yhtenä vaihtoehtona.
Maija Kärkäs, Enterprise Europe Network
FacebookTwitterLinkedIn

AHK-yhteistyöllä voidaan suomalaisten yritysten osaamista ja tuotteita saada myös aiempaa paremmin mukaan saksalaisten yritysten toimitusketjuihin ja ekosysteemeihin eri kohdemarkkinoilla.

Yhteistyö perustuu Keskuskauppakamarin ja Saksan teollisuus- ja kauppakamarien keskusjärjestön (DIHK) väliseen sopimukseen.

Yli 90 maassa toimivilta AHK-kauppakamareilta voi hankkia muun muassa markkina-analyysejä, asiakashakuja ja laki- ja talouspalveluita.

Hinnat vaihtelevat maittain, esimerkiksi päiväkohtaiset konsultointihinnat vaihtelevat 750 ja 1400 euron välillä. Yritys voi hakea Team Finland Explorer-rahoitusta AHK-palveluiden hankintaan.

AHK-palvelut ovat saatavissa saksan ja kunkin kohdemaan kielillä sekä useimmiten myös englanniksi.

Suomalaiset yritykset voivat ottaa yhteyttä Helsingissä sijaitsevaan Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin (DFHK) tai suoraan ulkomailla toimivaan AHK:n toimistoon.

Lisätietoa tarjolla:

AHK

DFHK  (Saksalais-Suomalainen Kauppakamari)

Finland Chamber of Commerce

Team Finland