Slush, startup,kauppakamari Kansainvälisyys

Enterprise Europe Networkin asiantuntijat tavattavissa Slushissa!

Euroopan suurin startup-tapahtuma Slush järjestetään Helsingissä 30.11.-1.12.2016. Tapahtumaan odotetaan tänäkin vuonna tulevaksi noin 1700 startup-yritystä, 800 sijoittajaa, 800 toimittajaa ja yli 15 000 osallistujaa 130 maasta.
Johanna Niemistö

Slush tarjoaa startup-tapahtumille tyypillisten pitching-tapahtumien ja pääomasijoittajatapaamisten lisäksi kymmenittäin maailmanluokan puhujia, jotka käsittelevät liiketoiminnan kehittämistä, globaaleja trendejä ja kansainvälistymistä. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen paikan saada uusia ideoita omaan toimintaan ja kuulla uusista trendeistä sekä kuumista suuntauksista.

Suomen Enterprise Europe Network -tiimi on mukana tapahtumassa Team Finlandin osastolla. Enterprise Europe Network tarjoaa maksuttomia palveluita kansainvälistyville pk-yrityksille. Palveluihin kuuluvat yleinen laki-, rahoitus- ja kansainvälistymisneuvonta, yritysyhteistyökumppanien etsiminen ulkomailta, etukäteen järjestetyt kahdenväliset tapaamiset isojen messujen yhteydessä, yrityskontaktimatkat ja tiedotus tapahtumien ja uutiskirjeen kautta.

Verkosto on Euroopan komission perustama ja se toimii yli 60 maassa. Suomessa verkoston kumppaneina toimivat Helsingin seudun kauppakamarin ohella Finpro ja Turku Science Park yhteensä 15 henkilön voimin.

Kauppakamarin jäsenet Slushiin alennettuun hintaan

Team Finland ja Enterprise Europe Network tekevät yhteistyötä kansainvälistyvien yritysten tarpeisiin liittyen ja isommasta verkostosta on helpompi löytää nopeammin oikeat henkilöt, jotka ovat tuntevat tietyn asian parhaiten. Suurin osa Slushiin osallistuvista yrityksistä on jo kansainvälisiä tai haluaa kansainvälistyä. Tapahtuma tarjoaa hyvän paikan tavata ja jutella kansainvälistymiseen liittyvistä asioista, oli kyse sitten rahoituksesta tai tietyistä markkinoista.

Team Finlandin osastolla työskenteleviltä henkilöiltä voi kysyä mitä vain kansainvälistymiseen liittyvää ja vaikka vastausta ei saisi heti paikan päällä, niin asia lähtee ainakin etenemään. Tervetuloa käymään ja juttelemaan yrityksesi seuraavista askelista kansainvälistymisessä!

Helsingin seudun kauppakamari, Danske Bank ja PwC järjestävät mahdollisuuden osallistua torstaina 1.12. Slushiin alennettuun hintaan.

Tartu tilaisuuteen: Kauppakamarin jäsenille tarjolla merkittävä alennus