Rewandan toimitusjohtaja Kari-Pekka Hakala Ilmoitukset

Rewenda tarjoaa kaikki vakuutusmeklaripalvelut

Suomen merkittävin vakuutusmeklariliike Rewenda hoitaa vakuutusasiat riskejä halliten ja säästäen asiakkaiden aikaa ja rahaa.
FacebookTwitterLinkedIn

Rewendan asiakkaita ovat yritykset ja julkisyhteisöt, Rewenda on asiakkaitaan varten itsenäinen ja vakuutusyhtiöistä riippumaton alan asiantuntija.

– Olemme kaikissa vakuutus- ja vahinkoasioissa asiakkaan edunvalvoja, ja asiakas voi vakuutusasioissa siirtää vastuun Rewendalle, luonnehtii toimitusjohtaja Kari-Pekka Hakala.

Rewenda pitää asiakasta aina keskiössä

– Autamme asiakasta ymmärtämään vakuuttamiseen liittyvät liiketoiminnan riskit, ja tämän jälkeen etsimme niihin ratkaisuja. Asiakas saa meiltä riippumattoman arvion mahdollisista vakuutusratkaisuista.

Monimuotoista osaamista

Rewenda tarjoaa asiakkailleen kaikki vakuutusmeklaripalvelut: vakuutusturvan nykytilanteen ja vakuuttamismahdollisuuksien analysoinnin, vakuutusten ja vahinkojen hallinnoinnin sekä riskienhallintapalvelut. Rewendan auktorisoidut vakuutusmeklarit tarvitsevat monenlaisia taitoja.

– Heillä täytyy olla vakuutusosaaminen, ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta sekä kyky havaita yrityksen toimintojen laaja-alaisuus että erisuuruisten riskien todennäköisyyttä ja vaikuttavuutta, kertoo Hakala.

Pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin Rewenda sitoutuu arvoinaan asiakasarvo, avoimuus, asiantuntijuus ja rohkeus.

– Haluamme tuottaa asiakkaillemme aina suurimman hyödyn. Jo yhteistyön alussa asiakkaan vakuutusturva paranee ja vakuuttaminen on edullisempaa.

Asiakkaalle tie yhteistyön aloittamiseen sujuu vaivattomasti Hakalan kertomalla tavalla.

– Yhteydenottopyynnön voi lähettää helposti Rewendan nettisivujen kautta tai soittamalla. Ensimmäinen tapaaminen asiakastarpeen kartoittamiseksi voi tapahtua henkilökohtaisen tapaamisen ohella myös helposti sähköisin välinein. Tämän jälkeen teemme ehdotuksemme, koski asiakkaan tarve sitten vakuutusten kilpailuttamista, vakuutusten ja vahinkojen hallinnointia, laajempaa riskienhallinnan projektia tai kaikkia edellä mainittuja palveluja.

 

YHTEYSTIEDOT
Mannerheimintie 5 C
00100 Helsinki
puh. 010 271 5590
www.rewenda.fi