Ilmoitukset

Paremmalla palvelulla on nyt uusi nimi – Azets

Yrityskauppojen myllerryksessä saattaa vanha hyvin tunnettukin kumppani kadota muistista. Azetsin tapauksessa uuden yritysnimen takana on valtava määrää historiaa ja lupaus sitoutuneesta kumppanista sekä ketterästi kehittyvästä sekä uusinta teknologiaa hyödyntävästä palveluyrityksestä. Tunnetko jo Azetsin?
FacebookTwitterLinkedIn

 Azets on uusi yritys, jolla on merkittävän pitkä historia. Azets perustettiin loppuvuodesta 2016, kun irtaannuimme yrityskaupan kautta Vismasta. Aiemmin tunsit meidät yritysnimillä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy.  Meitä azetslaisia on toimipisteissämme ympäri Suomen jo 600.

Paremmalla palvelulla on nyt uusi nimi – se on Azets. Vaikka yritysnimemme on uusi, olemme jo vuosikymmeniä tarjonneet menestyksellä taloushallinnon, palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoratkaisuja niin pienyrittäjille kuin suurille konserneillekin. Olemme erityisesti yritysten kasvun kumppani.

Kansainvälisyys on yksi konsernimme vahvuuksista. Azetsin omistaja on HgCapital, brittiläinen pääomasijoitusyhtiö. Azets on osa CogitalGroupia, joka perustettiin elokuussa 2016 HgCapitalin tukemana. CogitalGroup on ulkoistus- ja advisory-palveluja tarjoava yritysryhmä, joka koostuu Azetsista Pohjoismaissa sekä brittiläisistä yrityksistä Blick Rothenberg ja Baldwins. Yritykset tarjoavat ulkoistuspalveluja, taloushallintoa, palkanlaskentaa ja muuta taloudellista neuvontaa laajalle joukolle eurooppalaisia yrityksiä.

Lisää älyä yritysten kasvun tueksi

Sähköisestä ja automatisoidusta taloushallinnosta on puhuttu pitkään ja käytettävissä olevat työkalut ovat kehittyneet harppauksin. Älykäs teknologia, automaatio ja robotiikka avaavat yhä uusia mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen ja kehittämiseen. Robotiikka ei kuitenkaan korvaa asiantuntijoiden työtä, vaikka onkin tulevaisuudessa yhä suurempi apu rutiinitöiden toteuttamisessa. Kehitämme ratkaisuja ja neuvontapalveluja – olemme kustannustehokkuuden ja asiakkaidemme paremman kilpailukyvyn asialla.

Valmiita ratkaisuja ja ns. best practice-malleja löytyy jo useimpien prosessien hoitamiseen, mutta kehitämme jatkuvasti helposti käyttöönotettavia käyttäjäystävällisiä uusia ratkaisuja liiketoiminnan tehostamiseen. Tunnistamme automatisoitavissa olevat työvaiheet ja mietimme miten rutiinit voi tehdä järkevämmin. Kun laatu paranee ja prosessit nopeutuvat, jää tärkeisiin asioihin kuten konsultointiin ja parempaan palveluun, enemmän aikaa.

Meille azetsilaisille ei ole mikään sen tärkeämpää kuin auttaa asiakkaitamme menestymään tuottamalla laadukasta palvelua tehokkaasti. Helsingissä löydät meidät Elielinaukiolta Azets-talosta. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenille toivomme mukavaa kesää.

Toimimme ulkopuolisen neuvonantajan roolissa ja tuotamme tietoa päätöksenteon ja johtamisen tueksi uusinta teknologiaa hyödyntäen.”Älykäs dashboard on uusin tulokas ratkaisujemme joukossa. Business intelligence on yksi tärkeimmistä osa-alueista, jonka kehittämiseen juuri nyt panostamme. Ajantasaisen ja laadukkaamman informaation tarve on asiakaskunnassamme jatkuva. Useimmilla yrityksillä on paljon tietoa hajallaan eri järjestelmissä ja oleellisen tiedon käsittely ja pukeminen luettavaan muotoon on aikaa vievää. Dashboard-ratkaisumme tavoitteena on tuoda asiakasyrityksillemme uusia mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Ratkaisulla tuomme asiakkaalle oleelliset tiedot helposti käsiteltävään graafiseen muotoon. Näin raportointi ja tiedon analysointi nousee aivan uudelle tasolle, ja päätöksenteko helpottuu. Ratkaisu on monissa tapauksissa otettavissa käyttöön ketterästi ilman suurempia käyttöönottoprojekteja,” kertoo  Azetsilla työskentelevä uuden teknologian ansiantuntija Olli Päivärinta.

Tutustu Azetsiin ja palveluihimme osoitteessa www.azets.fi tai lue uusimmat blogikirjoituksemme www.azets.fi/blogi