Avarn Security turvaa asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuuden Ilmoitukset

AVARN Security turvaa asiakkaiden liiketoiminnan sujuvuuden

AVARN Security on täyden palvelun turvallisuustalo, josta yritykset ja organisaatiot saavat kaikki tarvitsemansa turvallisuuspalvelut ja -tuotteet.
FacebookTwitterLinkedIn

AVARN Security on maamme toiseksi suurin turvallisuusyhtiö.

– Meillä on toimintaa 22 paikkakunnalla, ja palveluksessamme on 2.800 työntekijää. Olemme iso työnantaja usealla talousalueella, ja volyymin ansiosta voimme kehittää toimintaamme ja koko toimialaa, sanoo toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro

AVARN Security edustaa myös palveluiden monipuolisuutta.

– Olemme ainoa täyden palvelun turvallisuustalo, josta asiakas saa käyttöönsä kaikki turvallisuuspalvelut, kuten arvokuljetukset ja rahankäsittelyn, vartioinnin, turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelut. Meiltä saa myös esimerkiksi turvatekniikan hallinnointi- ja pääkäyttäjäpalvelua sekä vaikkapa turva-auttajan hoiva-asiakkaille.

AVARN Securityn asiakaskunta on monimuotoinen, Murtopuro kertoo lisää.
– Yrityspuolella asiakkaita ovat pienet ja keskisuuret yritykset aina monikansallisiin suuryrityksiin asti, mutta asiakkaiden joukossa on myös vähittäiskauppoja ja kauppakeskuksia. Julkisella puolella palvelemme kuntia, kaupunkeja, sairaaloita ja sairaanhoitopiirejä.

Innovatiivisuutta ja kustannustehokkuutta

AVARN Securityn työntekijät ovat asiakaspalvelun, turvallisuuden ja turvatekniikan ammattilaisia. Työn tulevaisuutta AVARN Security kuvaa määritteellä ”Tulevaisuuden vartija hyödyntää työssään monipuolisesti teknologiaa ja on sekä turvallisuuden että asiakaspalvelun ammattilainen”.

– Turvallisuustyön moninaisuus ja monipuolisuus eivät ehkä ole olleet riittävän laajassa tiedossa. Vartijan työ on suurelta osin asiakaspalvelutyötä. Suomessa on esiintynyt hankalia stereotypioita vartioinnista ja vartioista, jotka haluamme kumota. Turvallisuuspalveluilla on tarkoitus lisätä turvallisuuden tunnetta, ei pelkoa. Tämän täytyy näkyä kaikessa toiminnassamme, luonnehtii Murtopuro.
AVARN Securityn huippuosaajien tehtäviinsä sitoutuminen ja osaaminen sekä innovatiivinen ajattelutapa vahvistavat asiakkaiden turvallisuutta ja kilpailukykyä.

– Julkisissa kilpailutuksissa voidaan vertailukelpoisuuden vuoksi käyttää tuntihinnoittelua, mutta AVARN Security pyrkii aina myös tekemään vaihtoehtoisen tarjouksen, joka perustuu joustavuuteen sekä nykyaikaiseen ja innovatiiviseen lähestymistapaan. Turvallisuuspalvelua ostetaan yhä enemmän kokonaispalveluna sen sijaan, että ostettaisi tietty tuntimäärä esimerkiksi vartijan työtä.

Turvallisuustyön haasteellisuus

AVARN Security haluaa sisäistää asiakkaiden arvot ja liiketoimintamallit ja tukea niitä omalla toiminnallaan.

– Haluamme ymmärtää liiketoimintaprosessit. Esimerkiksi kaupan alalla alkaen tavaroiden tilaamisesta niiden vastaanottoon, hyllyttämiseen, kiertoon ja myyntipäiviin. Tai missä ovat halutuimmat näpistettävät tuotteet, ja miten hävikki voidaan minimoida sekä etu- että takaovella, kuvailee Murtopuro.

AVARN Securitylle merkittäviä määritteitä ovat myös strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppanuus.

– Esitämme asiakkaille aktiivisesti kehitysideoita ja parannusehdotuksia sekä analysoitua tietoa, joka asiakaspinnassa puolestaan tarkoittaa rohkeutta haastaa ja pienentää oman työn osuutta asiakkaan edun mukaisesti.

Juha Murtopuro kannustaa yrityksiä ja julkisyhteisöjä tarkistamaan turvallisuustilanteensa säännöllisesti.

– Palveluiden ja tekniikan katselmointi ja kilpailutus olisi hyvä tehdä 3-5 vuoden välein, ehkä enintään 7 vuoden välein, jos kyseessä on toimiva ja kustannustehokas yhteistyö. AVARN Securityn kanssa yhteistyön voi aloittaa soittamalla tai lähettämällä myyntiedustajillemme viestin.

Logo AVARN Security
AVARN Security

Pitäjänmäentie 14,
00380 Helsinki

Vaihde 0204 2828
myynti@avarn.fi

etunimi.sukunimi@avarn.fi
avarn.fi