ACC Orlando, Ilmoitukset

ACC Orlando on luotettava ja uudistuva taloushallinnon ammattilainen

Tilitoimisto ACC Orlando huolehtii kaikenkokoisten yritysten taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti, joustavasti, laadukkaasti ja ystävällisesti.

ACC Orlandon satojen yritysten suuruinen ja pääosin pääkaupunkiseudulla toimiva asiakaskunta on rakenteeltaan maassamme toimivan yrityskannan kaltainen.

– Asiakaskunta vaihtelee alkaen yksinyrittäjistä aina muutaman sadan hengen yrityksiin asti. Osa yrityksistä on melko kokeneita, mutta joukossa on myös paljon aloittavia yrityksiä, kuvailee myyntijohtaja Carita Orlando Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa toimistoa pitävän tilitoimiston asiakkaista.

Asiakkailleen ACC Orlando haluaa tarjota monimuotoisuutta olemalla samanaikaisesti pieni ja iso toimisto.

– Pienillekin asiakkaille on henkilökohtainen kirjanpitäjä, jolloin palvelu on aina henkilökohtaista ja asiakkaasta huolta pitävää. Toisaalta olemme riittävän iso tilitoimisto sijaisjärjestelyihin ja työaikatauluissa pysymiseen, jolloin toimintavarmuus tilitoimistoasiakkaiden suurimpana palveluodotuksena toteutuu, luonnehtii talous- ja kehitysjohtaja Samu Haapala.

Pitkäaikainen taloushallinnon kumppani

ACC Orlandon palvelut tukevat asiakkaiden liiketoimintaa pitkäaikaisella, luotettavalla ja uudistuvalla tavalla.

– Kirjanpitäjän ja asiakkaan luottamussuhde tukee yrittäjän liiketoimintaa, ja pitkäaikaisessa asiakassuhteessa pystymme uudistumaan olemalla aallonharjalla uusissa toimintatavoissa. Kehitämme tilitoimistopalveluja aktiivisesti pystyäksemme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaille sopivimmat ja tehokkaimmat ratkaisut taloushallinnan sähköistymiseen, kertoo Orlando.

Käytännössä kirjanpidon sähköistymisen vaikutukset asiakkaiden ja ACC Orlandon väliseen kanssakäymiseen ovat merkittävät.

– Tulevaisuudessakin haluamme tavata asiakkaitamme kasvotusten, mutta muuttaa tapaamisten aihepiirin. Kun aikaisemmin olemme käyneet yrittäjän kanssa läpi kirjanpitomateriaalia hänen toimittamastaan paperipinosta, niin nyt ja tulevaisuudessa tapaamisten aikana puhutaan enemmän liiketoimintaan liittyvistä aiheista, sanoo Haapala.

Apua tulevaisuuden hahmottamiseen

ACC Orlandon asiakkailleen tarjoaman talousohjauksen kokonaisuuksiin kuuluvat yrityksen sisällä tapahtuvat prosessit.

– Vaikka tehtäväkuvamme koskettaakin pääosin yritysten menneisyyttä, me haluamme myös tarjota apua tulevaisuuden hahmottamiseen. Seuraamme yrityksen kassavirran kehittymistä,, tuottavuutta, kannattavuutta alueittain ja tuotteittain sekä budjetointia vuosibudjetin ja ennusteiden laadinnan kautta, luettelee Haapala.

Yrityskohtainen talousneuvonta, yksityiskohtainen raportointi ja sähköinen taloushallinto puolestaan helpottavat asiakkaan arkea monin tavoin.

– Olemme asiakkaisiin yhteydessä kuukausittain puhelimitse tai sähköpostitse ja pyrimme antamaan talouteen liittyviä neuvoja. Sähköisen taloushallinnon avulla asiakkaan kirjanpito on aina ajan tasalla, sillä myynti- ja ostolaskujen tietämisen ansiosta pystymme ennakoimaan kassavirtaa ja pysymään selvillä asiakkaan maksusuorituksista, sanailee Orlando.

Tulevaisuudessa myös yritysten omistajien vaihdokset tulevat lisääntymään, ja vaihdoksissa tilitoimisto voi olla yrittäjälle suurena apuna.

– Niitä on jo tapahtunutkin paljon, ja vaihdosta kannattaisi lähteä ajoissa tarkastelemaan, että yritys olisi sitten vaihdoksen aikaan mahdollisimman hyvässä myyntikunnossa, ja että yrittäjä olisi tuolloin valmis luopumaan yrityksestään luottavaisesti ja hyvillä mielin.

ACC_Orlando_logo

Vantaan toimisto