Rainer Mahlamäki, Henkilö

Arkkitehti Rainer Mahlamäki: Pk-seudun kasvu tuo työtä

Arkkitehti Rainer Mahlamäki Lahdelma & Mahlamäki Architects -arkkitehtitoimistosta pokkasi ensimmäisen Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon Varsovaan suunnittelemastaan Puolan juutalaisten historiamuseosta.
Meeri Utti

Palkinto ilahduttaa niin henkilökohtaisella tasolla, koko tiimin puolesta ja siksi, että arkkitehtuuri saa palkinnon myötä huomiota. Elämme rakennusten keskellä; ei ole samantekevään, miltä ympäristömme näyttää.

Suunnittelu- ja rakennusala ei kärsi talouden taantumasta yhtä raskaasti kuin moni muu ala. Pääkaupunkiseudulla asuntopula, kaupunkirakenteen tiivistäminen ja julkiset rakennukset tuovat työtä.

Kauppakamarin palvelut ovat tuttuja myös meille. Kauppakamari on tärkeä ja hyvä paikka verkottua.