Helsingin seudun kauppakamariin Rauha Kiljunen-Ruotsalainen viestintä ja suhdetoiminta monikanavaisesta viestinnästä Ajankohtaista

Viestintä ja suhdetoiminta vaatii hereillä olemista

Kauppakamariin on perustettu viestintä ja PR -yksikkö. Yksikköä johtaa viestintäpäällikkö Rauha Kiljunen-Ruotsalainen, joka aloitti tehtävässään 4.2.2019.
Rauha Kiljunen-Ruotsalainen
FacebookTwitterLinkedIn

Viestintä ja PR -yksikkö vastaa Helsingin seudun kauppakamarin monikanavaisesta viestinnästä ja sen kehittämisestä, vaikuttamisen sekä jäsenpalveluiden viestinnällisestä tukemisesta ja suosituista jäsentapahtumista.

–  Viestintä ja PR -yksikkömme haluaa olla avoin, aktiivinen ja dynaaminen kumppani niin talon sisällä kuin sidosryhmiemme, jäseniemme ja asiakkaidemme suuntaan, sanoo viestintäpäällikkö Rauha Kiljunen-Ruotsalainen.

Tavoitteena on tukea ja vahvistaa entisestään kauppakamarin näkyvyyttä ja tunnettuutta, lisätä vuorovaikutteisuutta ja mahdollistaa proaktiivisen tiedon jakamisen.

Kauppakamarissa on meneillään erilaisia viestinnän kehitysprojekteja, kuten digitaalinen asiakaskokemuksen parantamiseen liittyvä uudistus.

– Pyrimme seuraamaan ajan ilmiöitä ja vastaamaan haasteisiin mieluummin hiukan etukenossa. Kohderyhmämme ovat hyvin monipuolisia, jolloin viestinnän täytyy kyetä tunnistamaan, missä ja miten heidät tavoitamme. Uusimpana kokeiluna on podcastien tuottaminen, jolloin saamme jaettua ketterästi ajankohtaisia aiheita ja hyödyllistä tietoa entistä asiakaslähtöisemmin.

Helsingin seudun kauppakamarin viestintä ja PR -yksikössä toimivat Rauha Kiljunen-Ruotsalaisen lisäksi viestinnän suunnittelija Marianne Holm, PR- ja tapahtumavastaava Heini Vesterinen sekä PR- ja viestintäassistentti Satu Dahl. Lisäksi viestintä ja PR-yksikössä avustaa tällä hetkellä harjoittelija Ville Nieminen.


Kauppakamarin missiona on vahvistaa yritysten menestystä. Missiota toteutetaan proaktiivisella vaikuttamistyöllä, yritysten tarpeisiin vastaavilla palveluilla sekä yritysten ja elinkeinoelämän kannalta tärkeiden sidosryhmien verkostoimisella. Kauppakamarilla on tarjolla monipuolista koulutusta, julkaisuja ja ajantasaisia tietopalveluja moniin liiketoiminnan kehittämisen haasteisiin.


Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Rauha Kiljunen-Ruotsalainen,
rauha.kiljunen-ruotsalainen@chamber.fi