Tervetuloa innostumaan kasvusta Ajankohtaista

Tervetuloa innostumaan kasvusta

Miten yritys päihittää kasvun haasteet? Mikä merkitys yritysten kasvulla on koko yhteiskunnalle? Kuinka kasvua toteutetaan vastuullisesti ja miten yrityksen arvot vaikuttavat yrityskoon kasvattamiseen?
FacebookTwitterLinkedIn

Olemme kumppanina Kasvu Open Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupoluilla. Kasvu Openin Koolla on väliä -tapahtumakiertue saapuu alkuvuodesta kuudelle paikkakunnalle innostamaan kasvuun. Koolla on väliä -tapahtumapäivissä kuullaan kasvutarinoita koko kansan tuntemilta yrittäjiltä ja aiempina vuosina Kasvu Openissa mukana olleilta yrityksiltä.


Lue lisää ja ilmoittaudu Järvenpään Koolla on väliä -tapahtumaan:


Lue lisää ja ilmoittaudu Helsingin Koolla on väliä -tapahtumaan:


Mikä ihmeen Kasvu Open ja Kasvupolku?

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Kasvu Openiin mukaan valittujen yritysten sparraus tapahtuu Kasvupoluilla. Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta.

Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa. Kasvupolulla jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Lue lisää Kasvupolusta ja hae mukaan kasvamaan.