Tervetuloa Entrepreneur of the Year 2019 finalistien julkistustilaisuuteen! 2 Ajankohtaista, Yritykset

Tervetuloa Entrepreneur of the Year 2019 finalistien julkistustilaisuuteen!

Kilpailumme timantit julkistetaan 21.10.2019 EY-talolla Helsingissä klo 8.30 alkaen.

Finalistien julkistuksen lisäksi aamuseminaarimme ohjelmassa on loistavien kasvuyrittäjien tarinoita sekä yrittäjäbarometrimme tulokset.

Aamun avaavat huippukiinnostavilla puheenvuoroillaan Paola Suhonen, Ivana Helsingin perustaja sekä Timo Soininen, Small Giant Games -pelitalon toimitusjohtaja.

Puheenvuorojen ohella julkistamme tilaisuudessa vuosittaisen yrittäjäbarometrimme tulokset.

Kuinka monen kasvuyrityksen pääkonttori sijaitsee viiden vuoden kuluttua vielä Suomessa? Kuinka moni on tehnyt yritysostoja kuluneen vuoden aikana ja millaisia kansainvälistymissuunnitelmia heillä on? Paljonko kasvuyrittäjä paiskii viikossa töitä, riittääkö normaalit tunnit? Entäpä miksi yrittäjäksi alun perin ryhdyttiin?

Lopuksi juhlimme tietenkin Entrepreneur of the Year 2019 finalisteja!

Tule kuuntelemaan mielenkiintoista sisältöä ja verkostoitumaan muiden kasvuyrittäjien kanssa!

Aika: maanantaina 21.10.2019 klo 9.00–11.30,
ilmoittautuminen ja aamiainen alkavat klo 8.30.

Paikka: EY-talo, Alvar Aallon katu 5 c, 00100 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan heti!

Päivän ohjelma

Ilmoittautuminen ja aamiainen, verkostoitumista

Tervetuloa finalistien julkistustilaisuuteen

Timo Soininen, Small Giant Games
Paola Suhonen, Ivana Helsinki

Yrittäjäbarometrin tulokset

Paneelikeskustelu:

Leena Niemistö, hallitusammattilainen ja startup-sijoittaja
Ukko Kumpulainen, perustaja, UKKO.fi
Timur Kärki, Toimitusjohtaja, Gofore Oyj

Finalistien julkistus

Lounas ja kuohuvaa

Paola Suhonen

Tervetuloa Entrepreneur of the Year 2019 finalistien julkistustilaisuuteen!Paola on toinen Ivana Helsinki brändin perustajista, joka sai alkunsa vuonna 1998. Hän on pitkän linjan muotisuunnittelija, elokuvantekijä, muusikko, taiteilija ja yrittäjä.

Suhonen on tullut tunnetuksi rohkeana tekijänä ja uusien aluevaltausten määrätietoisena haltuunottajana. Hän on palkittu Suomessa molemmilla taiteen korkeimmilla tunnustuksilla, Pro Finlandialla ja Suomi palkinnolla.

Projektien ulkopuolella Paolan huomiosta pääsee nauttimaan Romaniasta pelastettu Mauri-koira.

Timo Soininen

Tervetuloa Entrepreneur of the Year 2019 finalistien julkistustilaisuuteen! 1Peliyhtiö Small Giant Games perustettiin 2013 ja yhtiö tunnetaan globaalista menestyspeliistään Empires & Puzzlesista. Yhdysvaltalainen pörssiyhtiö Zynga osti 80% yhtiön osakekannasta henkilöstöltä ja pääomasijoittajilta 610 miljoonan euron valuaatiolla joulukuussa 2018.

Small Giant Gamesin kantava ajatuksia on, että pienellä, erittäin motivoituneella ja kokeneilla tiimeillä voi saavuttaa jättimäisiä tuloksia. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 28 miljoonaa euroa ja seuraavana vuonna se oli jo 165 miljoonaa euroa.

Yhtiö käytti viime vuonna digitaaliseen markkinointiin yli 80 miljoonaa euroa ja sen menestyspelillä Empires & Puzzles:lla oli viime vuoden lopussa jo 1,6 miljoonaa päivittäistä pelaajaa ympäri maailman.

Vapaa-ajallaan Timo on aktiivinen start-up sijoittaja, pelaa tennistä ja nauttii Suomen järvimaisemista.