kesätyö, nuori, johtaja, tuhat nuorta johtajaa, kauppakamari Ajankohtaista, Yritykset

Tarjoa nuorelle kesäksi pikaduuni

Helsingissä on varmasti tekemättömiä töitä, ne vain pitää löytää ja siihen KesäduuniHelsinki-kampanjalla pyritään. Sijaishaltija etsii nuorille töitä heidän puolestaan ja yhdistää työnantajan reippaaseen kesäduunariin.
FacebookTwitterLinkedIn

Nuorten työllistäjänä voi toimia yritys, yksityinen henkilö tai yhdistys. Voit siis työllistää nuoren yritykseenne tai kotiisi – tai vaikka molempiin! Kampanjan virallisena työnantajana ja koordinaattorina toimii Sijaishaltija Oy. Yritys tarjoaa lastenhoitoa, ikkunanpesua, siivousta, nikkarointia, kiinteistö- ja pihahuoltoa, asennustöitä, somen ja nettisivujen päivittämistä, liikunta- ja leikkikerhon ohjaamista.

Yhden nuoren työllistämisen hinta tilaajalle on 32,50 €/päivä ja 325,00 €/10 päivää (sis. ALV. 24%). Nuori työskentelee yhteensä 60 tuntia. Kampanjaan voi osallistua myös sponsorina jos itsellä ei ole tarjota työtehtäviä. Työntekijä on Helsingin kaupungilta kesätyösetelin saanut 15-16v nuori. Virallisena työnantajana ja koordinaattorina toimii Sijaishaltija Oy.

Sinun ei tarvitse hoitaa työnantajavastuita tai paperitöitä – maksat vaan yhden laskun. Me hoidamme vakuutukset, verot sekä työtodistukset. Nuori saa TES:in mukaisen palkan 360 €. Saamme osan tuloista kaupungilta ja sen ansiosta, pystymme tarjoamaan nuoria edullisesti töihin. Työpäivien ei tarvitse olla peräkkäin.

Kampanja etenee seuraavin askelin:

1. Sijaishaltija avaa työpaikat
2. Sijaishaltija haastattelee hakijat
3. Sijaishaltija ehdottaa teille sopivia työntekijöitä antamienne kriteereiden pohjalta
4. Asiakas haastattelee halutessaan itsekin ehdotuksemme ja hyväksyy nuoren
5. Sijaishaltija tekee työsopimuksen nuoren kanssa
6. Nuori tekee työt ja saa TES:n mukaisen palkan
7. Sijaishaltija laskuttaa asiakasta

Ota yhteyttä ja tarjoa nuorelle kesätyö! Nuorelle myös opetetaan työelämän pelisääntöjä ennen töiden alkua.

Heidi Alariesto
045 313 3533 / heidi.alariesto@sijaishaltija.fi
Tai täytä lomake suoraan netissä: www.pikaduuni.fi

Kampanjaa voi seurata: www.facebook.com/KesaduuniHelsinki