Taitaja 2017, Ole hyvä, Messukeskus, Ammattitaidon SM-kilpailut, nuori, työnantaja, brändi, yritys Ajankohtaista, Yritykset

Taitaja2017 tarjoaa yrityksille tilaisuuden esittäytyä ammattitaitoisille nuorille

Taitaja2017-tapahtumassa yritys voi tuoda esille omaa brändiään, verkostoitua ja kohdata nuoria – yrityksen tulevia potentiaalisia työntekijöitä. Taitaja2017-tapahtumassa yritykset voivat myös kehittää ammattialansa kilpailutoimintaa.
Janne Turtiainen
FacebookTwitterLinkedIn

Taitaja2017-tapahtuma ei ole merkittävä vain yrityksille, vaan kilpailijalle itselleen sekä ammatilliselle koulutukselle ja elinkeinoelämälle. Tapahtuma on ammatillisen koulutuksen osaamisen ja huippuosaamisen kehittämisväline.

Ammatillisten oppilaitosten lähtökohta on kouluttaa nuoria, jotka osaavat ammattinsa ja edustavat alansa huipputasoa.

Taitaja-tapahtumassa näytetään oma huippuosaaminen ja tuodaan esille kilpailunäkökulma. Samalla ammattialat testaavat kilpailijoiden valtakunnallista ja kansainvälistä tasoa. Kilpailutoiminnalla halutaankin tuoda esille omaa ammattialaa, ammatteja ja osaamista.

Kauppakamari on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista.

Koululainen kohtaa yritysjohtajan, professori voi kokeilla kädentaitojaan

Neljä päivää kestävä tapahtuma antaa hyvät puitteet lähteä työyhteisön kanssa tutustumaan omaan ammattialaan, keskustella nuorten kanssa ja verkostoitua.

Samalla saa mahdollisuuden tutustua uusimpaan teknologiaan, miten sitä hyödynnetään ja nähdä missä omalla ammattialalla mennään. Tapahtumassa on myös oheisohjelmaa, kuten seminaareja, jotka ovat yleisölle maksuttomia.

Läsnäolo vahvistaa yrityksen mainetta työnantajana.

Yritykselle Taitaja2017 on hyvä keino näyttäytyä opiskelijoille, ja viestiä halustaan pitää huolta nuorista ja ammattitaidosta. Yritys, joka vahvistaa brändiään ja kasvattaa näkyvyyttään, tapahtumassa mahdollista tehdä omasta yrityksestä houkutteleva potentiaaliselle työntekijälle.

Syvemmälle yhteistyöhön mentäessä yrityksillä on mahdollisuus olla tapahtuman lajikehittämisessä mukana ja vaikuttamassa omalta osaltaan ammatillisen koulutuksen sisältöihin eli mikä on tärkeätä ja mitä pitää kehittää.

Ammattitaidon SM-kilpailut 15.-18.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa

  • Tulevaisuuden huippuosaajat ja tulevat ammattilaiset kohtaavat yritysten asiantuntijat.
  • Kilpailijoita osallistuu yli 500.
  • Ammattitaitokilpailulajeja on yli 50.
  • Kävijöitä odotetaan 80 000 Suomesta ja ulkomailta.
  • Teema on Kaupunki kaupungissa, tapahtumassa rakennetaan Helsinki pienoiskoossa.
  • Taitaja2017 järjestetään tiiviissä yhteistyössä pääkaupunkiseudun oppilaitosten ja useiden satojen eri ammattialojen yritysten kanssa.
  • Tapahtuma on maksuton.
  • Lue lisätietoja www.taitaja2017.fi