Rauha Kiljunen-Ruotsalainen johtamaan Helsingin seudun kauppakamarin viestintää 1

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen johtamaan Helsingin seudun kauppakamarin viestintää

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen, FM, on nimitetty Helsingin seudun kauppakamarin viestintäpäälliköksi (Head of Communications) johtamaan viestintäyksikköä ja kehittämään organisaation viestintää. Hän aloittaa tehtävässään 4.2.2019.

– Hienoa saada Rauha Kiljunen-Ruotsalaisen laaja osaaminen ja monipuolinen kokemus käyttöömme. Hänellä on vahvaa näyttöä niin yritysmaailmasta kuin valtionhallinnosta vaativista viestinnän tehtävistä, kehittämisestä ja johtamisesta liikennesektorin, logistiikan ja matkailun parissa, summaa Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Heikki J. Perälä.

Rauha Kiljunen-Ruotsalainen johtamaan Helsingin seudun kauppakamarin viestintää

– Kiitos luottamuksesta. Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään monipuolisten ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Kauppakamari on yhteiskunnallinen näköalapaikka ja on upeaa päästä työskentelemään vastuullisten ja merkityksellisten asioiden parissa, sanoo Rauha Kiljunen-Ruotsalainen.

Kiljunen-Ruotsalainen vastaa yhdessä yksikkönsä kanssa viestinnästä ja jäsentapahtumien kehittämisestä. Kiljunen-Ruotsalainen raportoi Helsingin seudun kauppakamarin vaikuttamistyön johtaja Markku Lahtiselle.