tutkimus, kyselytutkimus, hyödyntävät hallituksiaan, hallituksesi, hallitukselta hallituksellesi, pk-yritykset, pk-yritysten, pk-yritykset, pk-yrityksiä, Ajankohtaista

Kyselytutkimus: Miten pk-yritykset hyödyntävät hallituksiaan menestyksen moottorina

Tutkimus täydentää osaltaan kauppakamarien pk-yritysten hallitusbarometria. Teemoja on viisi ja vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
FacebookTwitterLinkedIn

Milloin sinun hallituksesi arvioi viimeksi omaa osaamistaan? Entä miltä tulevaisuus näyttää – etenkin suhteessa kilpailijoihin?

Mitä hallitukselta voi ja pitää vaatia?

Toivomme, että ehdit vastata tähän Hallituspartnerit Helsinki ry:n ja tutkimusyhtiö MainIdean toteuttamaan kyselytutkimukseen, jonka avulla syvennetään ymmärrystä siitä, miten pk-yritykset hyödyntävät hallituksiaan menestyksen moottorina.

Tutkimus on riippumaton ja tuottaa syvennettyä tietoa siitä, miten hallitustyöskentelyn kehittäminen voi suoraan auttaa suomalaisia pk-yrityksiä menestymään.

Kaikkien vastaajien kesken arvotaan yksi kolmen tunnin valmennusworkshop ”Kasvutarinat hyvään hallitustyöhön”, arvoltaan 4000 €. Valmennus on konkreettista, kannustavaa ja käytännönläheistä.

Mikäli haluat osallistua ja voittaa valmennuksen hallituksellesi, lisääthän yhteystietosi. Kaikki vastaukset käsitellään anonyymisti, eikä mahdollisia yhteystietoja yhdistetä vastauksiin.


Vastaa  kyselyyn »

Kyselytutkimus: Miten pk-yritykset hyödyntävät hallituksiaan menestyksen moottorina

Kiitokset jo etukäteen osallistumisesta ja arvokkaista näkemyksistäsi!

Minna Lenander
toiminnanjohtaja
Hallituspartnerit Helsinki ry
puh. 040 732 3385

Katariina Strandman
toimitusjohtaja
MainIdea Oy
puh. 050 413 2392