Lehtiarkisto

Tammikuu 2021

Heikki J. Perälä on Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja.
PÄÄKIRJOITUKSET
Paljon pelissä kuntavaaleissa

Vaaleissa on nyt elinkeinoelämän kannalta poikkeuksellisen paljon pelissä. Seuraavien valtuustojen toimikaudella kuntien toimintaympäristössä tapahtuu paljon.

Lue juttu »
Kaisa-Reeta Koskinen.
KOLUMNIT
Hyppy uuteen vai nopeampia hevosia?

Ilmastonmuutos on megatrendi, joka ei ole menossa pois. Kyseessä on muutosvoima, jota ei kiinnosta meidän mielipiteemme: ilmastonmuutos on täällä, halusimme tai emme,

Lue juttu »
Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut.
NEUVONTAPALVELUT
Seuraa näitä

Työnantajalle korvausvelvollisuus kilpailukieltosopimuksista, konkurssiuhkainen maksukehotus uudelleen käyttöön, luomuasetus lykkääntyy.

Lue juttu »
Helsingin seudun kauppakamarin neuvontapalvelut.
NEUVONTAPALVELUT
Saako puheluita nauhoittaa?

Monelle on tuttua, että soitettaessa puhelinpalveluun, kuuluu nauhoite, jonka mukaan puhelu nauhoitetaan esimerkiksi koulutuskäyttöön ja laadunvarmistukseen.

Lue juttu »
Juha-Matti Laurio on tietoturva-asiantuntija ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut talousrikollisuutta käsittelevän kirjasarjan Helsingin seudun kauppakamarille.
KOLUMNIT
Vaaniiko väärinkäytös yrityksessänne?

Väärinkäytöstutkijajärjestö ACFE:n (Association of Certified Fraud Examiners) mukaan yritykset menettävät noin viisi prosenttia liikevaihdostaan taloudellisten väärinkäytösten seurauksena. Väärinkäytösten eri muodot ovat pitkälti

Lue juttu »

Juttuhakemisto